over mij

Ellen Claassen

Zet kleine stappen, boek grote resultaten!

"Be the change you want to see in the world!"

Ik ben dochter van een ondernemer. Als tiener al was ik bezig om mensen die bij mijn vader werkten te coachen. Dat deed ik toen onbewust. Pas toen ik zelf carrière aan het maken was, besefte ik dat dáár mijn kracht ligt: zorgen dat mensen het beste uit zichzelf halen.

Zo begon het

Hoe zag mijn eigen
carrière eruit?

Al relatief jong was ik interim manager in de financiële dienstverlening. Ik werd met name op de ‘onstuimige’ teams gezet. Daar leerde ik wat een leider kan betekenen voor een team en voor de organisatie. De volgende uitdaging paste me dan ook als gegoten: als consultant andere leidinggevenden coachen.

Het vervolg

Van consultant naar coach

Ik verdiepte me steeds verder in leiderschap. Maakte me de Lean filosofie eigen. Las het boek Think and Grow Rich. Leerde hoe succesvolle mensen zo succesvol zijn geworden. Bestudeerde deze prinicipes jarenlang, integreerde ze in mijn leven. En besloot uiteindelijk om al mijn kennis en ervaringen te bundelen in één holistische aanpak, die ik samen met succesvolle leiders ontwikkelde: In 8 Stappen Naar Krachtig Leiderschap.

"Haar ‘andere’ manier van coachen heeft er mede voor gezorgd dat leidinggevenden nog meer lol in hun werk kregen en vanuit verbinding de medewerkers mee namen in de verandering."

Lees meer succesverhalen!
En nu

Ik help leiders
het verschil te maken!

Elke organisatie heeft krachtige leiders nodig. Mensen die leiden vanuit verbinding. Met passie en compassie. Te veel leiders echter zijn bezig met het managen van uitdagingen; die van anderen én van henzelf. Die leiders leer ik hoe ook zij krachtige, inspirerende leiders kunnen worden. Dat doe ik vol energie. En vol focus op de persoonlijke transformatie en op het verbeteren van resultaten.

De afgelopen jaren heb ik al meer dan 50 leiders gecoacht naar inspirerend leiderschap. Met prachtige resultaten. Graag coach ik ook jou!

Kom, dan maken we een afspraak