werkwijze

Zo ziet jouw programma eruit

Zet kleine stappen, boek grote resultaten!

"In 8 stappen naar krachtig leiderschap"

Ik heb samen met succesvolle leiders het programma ‘In 8 stappen naar krachtig leiderschap’ ontwikkeld. Je zult zien: binnen een half jaar transformeer ook jij naar een krachtig leider. Zo snel? Ja! Anderen lukte het. Jou ook!

Ik leer je namelijk om je brein slimmer te gaan gebruiken. We maken samen nieuwe breinpaden, die volledig op jouw persoon en jouw uitdagingen zijn afgestemd. En richten de structuur binnen je bedrijf dusdanig in dat het systeem voor jou werkt.

"A mind that is stretched by new experiences can never go back to its old dimensions."

– Oliver Wendell Holmes Sr. –

Welke 8 stappen gaan we zetten?

Let wel: onderstaande volgorde geldt niet perse voor jou. In het traject kijken we telkens waar op dat moment jouw grootste uitdaging ligt. Die stap gaan we vervolgens zetten.

stap 1

Je leert richting geven

Iedereen is erbij gebaat als ze weten welke kant jullie opgaan als organisatie. Dat geeft richting. Dat geeft een doel. Dat geeft een positieve flow aan een groep. Ik leer je om mensen niet het gevoel te geven dat ze moeten veranderen, maar dat ze bewegen en samen met jou willen winnen!

stap 2

Je richt een goed
werkend systeem in

Met het Lean systeem afgestemd op jouw bedrijf zorgen we voor heldere processen. Hierdoor wordt er efficiënt gewerkt. Dit voorkomt frustratie bij medewerkers en klanten. Ook het rendement zal hierdoor verbeteren. Na een half jaar kun je zelf verder blijven ontwikkelen en verbeteren binnen het bedrijf.

stap 3

Je ontwikkelt sterke coachvaardigheden

Iedere groep is anders. Iedere collega is anders. En dus vergt iedere groep en iedere collega een andere benadering. Als jouw collega’s jou een inspirator vinden, help jij hen (onbewust) te groeien. Je zorgt dan namelijk voor positieve energie; voor een sfeer waarin mensen verantwoordelijkheid nemen en maar wat graag bijdragen aan het continu verbeteren van de organisatie. Jij laat hen groeien; en dus de organisatie. Omdat je inspireert!

stap 4

Je krijgt inzicht in de ingenieuze werking van je brein

Wist je dat wanneer je kleine stappen zet veel sneller grote veranderingen in gang zet dan wanneer je dat ineens wilt doen? Bij jezelf, maar ook in de organisatie. Dat heeft met ons brein te maken: die verwerkt liever kleine stappen dan grote. Als je eenmaal weet hoe je brein werkt, weet je hoe je zo snel mogelijk resultaten kunt boeken.

stap 5

Je ontdekt je
eigen valkuilen

Je collega’s zijn een spiegel van je eigen gedrag. Ik leer je om je eigen gedrag (en dat van anderen) te zien, te analyseren en te bepalen of, waar en hoe je patronen in dat gedrag moet doorbreken.

stap 6

Je leert je tijd
efficiënt te gebruiken

Een gebrek aan tijd en rust zijn de grootste uitdagingen voor heel veel leiders. En ook de grootste valkuilen. Want tijd en rust zorgen niet alleen voor een fijn leven, maar zorgen ook dat je situaties kunt analyseren, echt naar collega’s kunt luisteren en met je mensen kunt sparren. Ik leer je hoe jij jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunt benutten.

stap 7

Je leert gefocust
en snel te werken

Je brein stuurt jou. Misschien ben je snel afgeleid, vind je dat niet productief genoeg bent, heb je aan het einde van de dag te weinig energie over, enz. Ik leer je de technieken om jouw brein de baas te worden. Dat zorgt voor focus, maakt je creatief en zorgt dat je energie overhoudt voor de dingen waar je nu niet of nauwelijks aan toe komt.

stap 8

Je ontwikkelt
succesvolle relaties

Je kunt pas een succesvolle relatie met anderen opbouwen als je een goede relatie hebt met jezelf. Want anderen voelen het als jij met jezelf in verbinding staat. Weerstanden zullen verdwijnen en je gaat zien dat mensen jouw gedrag gaan kopiëren. Je gaat resultaten boeken zonder dat je daar nog veel moeite voor hoeft te doen.

"Dankzij Ellen heb ik met mijn team de stappen kunnen zetten die ik wilde zetten. Sneller dan ik had gehoopt!"

Lees meer succesverhalen!
Dit levert het op

Je leven wordt nooit meer zoals het was

 • Je bent een inspirator voor anderen.
 • Je hebt veel tijd voor leuke dingen.
 • Je rendement gaat omhoog!
 • Je oude patronen zijn een film over het verleden geworden. Je kunt er hard om lachen.
 • Je laat je niet meer afleiden.
 • Je (persoonlijke) doelen zijn altijd helder.
 • Jij groeit en anderen groeien met je mee.
 • Je doet minimaal 80% van de tijd dingen die je energie geven.
 • Je ontploft niet meer snel (soms mag het nog).
 • Je team is een geoliede machine met veel energie en plezier.
 • Je hebt veel zelfvertrouwen.
 • Je voelt je vaak gelukkig.
 • Je klant is super blij!
Holistisch

Individuele coaching
op 5 niveaus

Afhankelijk van jouw persoon en jouw uitdagingen, zet je wisselende stapjes op een of meerdere niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel, intellectueel en/of spiritueel. Je gaat patronen doorbreken en voorgoed veranderen. Daardoor transformeer je heel effectief naar een betere en krachtige leider.

Lees verder
Kom. Het zit in je!

Word die krachtige leider!

Kunst is om die leider op te laten staan. Nu!

Ik leer je de technieken. Ik leer je hoe jij je brein slimmer gaat gebruiken. Ik help je jouw doelen te bereiken. Jij wordt die krachtige en inspirerende leider die je wilt worden. Die volledig in balans is bovendien. En die vol energie zit.

En ja, dat lukt jou binnen nu en een half jaar!

Meld je vandaag nog aan!