werkwijze

Aan de slag!

Zet kleine stappen, boek grote resultaten!

Pas als je je eigen uitdagingen kunt managen, kun je die van anderen aan.

Die eigen uitdagingen verschillen per persoon. Daarom heeft een standaard leiderschapstraining maar een beperkt of tijdelijk effect. Ik leer je hoe jij (!) patronen definitief doorbreekt en voorgoed verandert.

Voor wie

Wie hebben baat bij
deze coaching?

Mijn klanten zijn ambitieuze leiders die volledig in verbinding met zichzelf willen staan. De komende jaren gaan ze stappen zetten in de organisatie. Ze staan positief in het leven, willen gezond en sportief leven om vol energie en creativiteit te werken aan de eigen groei én die van de organisatie.

Op maat

Wat krijg je?

Een half jaar lang 1-op-1-coaching. Met lesmodules, opdrachten, coachgesprekken en een trainingsdag. Volledig op maat. Je leert leiden vanuit je intuïtie, met vertrouwen in je team en in balans met jezelf en je omgeving. Je groeit. Als mens. Als leider. Waardoor je in alle opzichten betere resultaten gaat halen, privé en zakelijk.

Hoe ziet mijn programma eruit?
Holistisch

Individuele coaching
op 5 niveaus

Afhankelijk van jouw persoon en jouw uitdagingen, zet je wisselende stapjes op een of meerdere niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel, intellectueel en/of spiritueel. Je gaat patronen doorbreken en voorgoed veranderen. Daardoor transformeer je heel effectief naar een betere en krachtige leider.

Lees verder