werkwijze

Aan de slag!

Zet kleine stappen, boek grote resultaten!

Pas als je je eigen uitdagingen kunt managen, kun je die van anderen aan.

Die eigen uitdagingen verschillen per persoon. Daarom heeft een standaard leiderschapstraining maar een beperkt of tijdelijk effect. Ik leer je hoe jij (!) patronen definitief doorbreekt en voorgoed verandert

Het leren toepassen van de principes beschreven in Think and Grow Rich helpt hierbij enorm.

Voor wie

Wie hebben baat bij
deze coaching?

Mijn klanten zijn ambitieuze leiders die volledig in verbinding met zichzelf willen staan. De komende jaren gaan ze stappen zetten in de organisatie of groeien als ondernemer. Ze staan positief in het leven, willen gezond en sportief leven om vol energie en creativiteit te werken aan de eigen groei én die van de organisatie. Ze brengen structuur aan in het bedrijf en zetten verbeterprocessen aan bij zichzelf en medewerkers.

Op maat

Wat krijg je?

Een volledig op maat traject van een half jaar. Inrichting van structuur met behulp van de Lean filosifie, 1-op-1 coaching aan de hand van het boek Think and Grow Rich en diverse opdrachten. Je leert leiden vanuit je intuïtie, met vertrouwen in je team en in balans met jezelf en je omgeving. Je groeit. Als mens. Als leider. Waardoor je in alle opzichten betere resultaten gaat halen, privé en zakelijk.

Hoe ziet mijn programma eruit?
Holistisch

Individuele coaching
op 5 niveaus

Afhankelijk van jouw persoon en jouw uitdagingen, zet je wisselende stapjes op een of meerdere niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel, intellectueel en/of spiritueel. Je gaat patronen doorbreken en voorgoed veranderen. Daardoor transformeer je heel effectief naar een betere en krachtige leider.

Lees verder